Laat je omgeving jou nooit naar beneden halen!

Soms heb je weleens het gevoel dat je wordt tegengewerkt door je omgeving als jij beslist om positiever in het leven te staan. Je voelt je onbegrepen of moe.
Je bent zeker niet alleen! Daarom geef ik je graag enkele extra tips om vol te houden.

Mijn e-book “Ik ben OK!” – 9 stappen om jou hiervan te overtuigen is al een eerste belangrijke stap!
Het is een boek vol tips en adviezen om steeds meer van jezelf te houden en gelukkig te zijn. Ik pas alles in dit boek nog dagelijks toe en ik weet uit ervaring dat de 9 stappen heel krachtig zijn! 

En het boek is helemaal gratis voor jou!
Vraag snel je e-book aan via deze link.  Ik wens je alvast heel veel leesplezier! 

Wanneer jij beslist om je leven te veranderen, jezelf meer te waarderen en tijd te inevesteren in wat echt belangrijk is voor jou, is de invloed van je omgeving niet te onderschatten.

Jouw omgeving zijn zowel de mensen in je dichte familiekring als je vrienden als de mensen op je werk, sportclub of vereniging.
Zij merken dat jij op een andere manier reageert, dat je misschien niet meer zo meegaand bent of over je heen laat lopen.
Zij zien dat je beter zorgt voor jezelf en dat je meer straalt en gelukkiger bent.
Sommigen zullen je hierin willen steunen, maar anderen vinden deze verandering minder leuk en zullen er alles aan doen om jouw groeiproces te ondermijnen.

Elke verandering in je gedrag of denken, is ook een verandering van je energie.
Heel de wereld bestaat uit energie en wordt beïnvloed door energie. Jij beïnvloedt dus zeker ook je directe omgeving en omgekeerd.
In het begin is het nog wat moeilijker voor jou om die nieuwe positieve energie te behouden, zeker als je regelmatig door negatieve energie omringd wordt.Probeer je hiertegen dus zo goed mogelijk te beschermen.

Daarom is het belangrijk dat je deze 7 punten in gedachten houdt:

  1. Omring je enkel met die mensen die jou steunen in je veranderingsproces, ook al betekent dit dat je sommige familieleden en vrienden wat minder ziet.
  2. Lees dagelijks boeken en literatuur die positief zijn en je helpen groeien.
  3. Luister naar muziek die jou een goed gevoel geeft en zorg ervoor dat de teksten van de songs geen negatieve boodschappen inhouden.
  4. Stop met het volgen van het nieuws op TV, kranten of online. Het nieuws is een opeenstapeling van negatieve boodschappen en die focus op het negatieve haalt jouw positieve energie naar beneden. Luister zeker ’s morgensvroeg of vlak voor het slapen niet naar al die negatieve boodschappen. Datgene wat belangrijk is voor jou om te weten, zal wel op 1 of andere manier tot bij jou komen.
  5. Als je omgeving niet echt openstaat voor jouw proces en jou zelfs onbewust neerhaalt, blijf je dan onderdompelen in de positieve energie door cursussen te volgen of lid te zijn van een groep die zich met thema’s rond persoonlijke groei bezighoudt. De energie van een groep is erg sterk en kan heel veel steun bieden zodat jij kan volhouden en je weer optrekken aan de positieve energie als je het even moeilijker hebt.
    Dit is de hoofdreden dat ik gestart ben met mijn inspiratie-avonden waar ik bijkomende inzichten bied, ontspanningsoefeningen en waar iedereen kans heeft om te delen en advies te vragen. Wil je meer weten? Je vindt alle informatie hier .
  6. Besef en aanvaard dat sommige mensen uit je leven zullen verdwijnen omdat je hen ontgroeid bent. Zij maken plaats voor nieuwe mensen in je leven die beter passen bij wie jij nu bent.
  7. Hou een dagboek bij van al je successen en affirmaties. Noteer elke dag alle dingen waarvoor jij dankbaar bent. Schrijf jouw wensen en dromen neer en visualiseer hoe je deze zal bereiken,…. Als je het eens moeilijk hebt, kan je in je dagboek lezen en hieruit weer moed putten om verder te gaan.

Ik geloof in jou! Jij hebt alles nu al in je om te schitteren en gelukkig te zijn!

Wendy

Stuur mij het gratis e-book “Ik ben OK! 9 stappen om jou hiervan te overtuigen”

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je gegevens zijn natuurlijk veilig bij mij en worden nooit doorgegeven aan derden. Ik stuur je ook regelmatig waardevolle tips en informatie.

By | 2017-03-08T14:38:19+00:00 maart 5th, 2017|Positief denken|0 Comments

About the Author:

Hallo! Ik ben Wendy, eigenaar van InnerSelf. Na meer dan 15 jaar in HR en administratieve functies in de privé, besliste ik van richting te veranderen en meer mijn eigen weg te gaan. Nu combineer ik werk en privé op een evenwichtige manier en geniet ik van de quality time met mijn gezin of alleen. Hierdoor heb ik ook veel meer energie en creativiteit op professioneel vlak. En... dat wil ik ook voor jou! In mijn workshops en trainingen pas ik een combinatie toe van elementen uit de filosofie van Louise Hay, NLP en diverse coachingtechnieken zodat jij altijd de beste en een volledig gepersonaliseerde begeleiding krijgt.

Leave A Comment