Relax Kids Kalender 2017-04-29T16:34:34+00:00

InnerSelf Kids & Tieners
Kalender

13 mei 2017: Ouder & Kind workshop 

Deze workshop wordt gegeven in samenwerking met de gemeente Affligem. De week van de opvoeding 2017 staat helemaal in het teken van “SAMEN”.
Deze speelse en inspirerende workshop is echte quality-time voor ouder en kind!
Verplaats je als ouder weer helemaal in de wereld van je kind zodat jullie band nog sterker wordt.
Beweging en spel worden volledig op jullie beiden afgestemd en de ouder-kind massage, positieve affirmaties en verhalen zijn een echt genietmomentje.

Resultaten:

  • Omwille van ons drukke leven verdelen we onze aandacht vaak over verschillende zaken tegelijk en jongleren we met allerhande prioriteiten. Deze workshop geeft je de mogelijkheid om 100% aandacht aan elkaar te besteden op een ongedwongen manier en dit versterkt enorm de band tussen ouder en kind. 
  • Samen spelen, lachen, stretchen, creatief zijn, elkaar masseren,… het zorgt voor echt plezier en ontspanning zowel voor ouder als kind.
  • Als ouder leef je weer helemaal in de wereld van je kind in. Dat is niet alleen super voor het kind maar draagt ook bij tot het ongedwongen en vrije gevoel voor jou als ouder. Spelen en lachen blijven een must ook als je ouder wordt en stimuleren je creativiteit en versterken je weerbaarheid!
  • Jouw kind geniet van de aandacht en versterkt tegelijkertijd zijn/haar zelfvertrouwen en veerkracht. Hierdoor kan jouw kind sterker, positiever en meer ontspannen in het leven staan.

Voor wie: Kinderen vanaf 5 jaar tot en met 9 jaar (Is jouw kind iets jonger of ouder en wil je toch graag meedoen? Contacteer me even via 0495/37.54.50)
Wanneer: zaterdag 13 mei
Aanvang: 10u30
Waar: ‘T Gildenhuis, Kerkstraat 82 te 1790 Affligem (Hekelgem)
Inschrijving: Omwille van de samenwerking met de Gemeente Affligem, dien je in te schrijven via deze link: https://webshopaffligem.recreatex.be/Activities/Detail
De gemeente geeft een extra financiële tussenkomst dus je kan deze workshop met twee volgen voor slechts 5 euro.
Contacteer me gerust voor meer informatie of als je vragen hebt.

17 mei 2017: Gratis proefles Relax Kids

Een Relax Kids les duurt ongeveer 1 uur en maakt gebruik van een unieke combinatie van mindful spelletjes en oefeningen, beweging en stretchen, ademhalingsoefeningen, onderlinge kindermassage, mindfulness, positieve affirmaties, inspirerende verhalen en ontspanning.
Het programma geeft kinderen de kans plezier te maken terwijl ze essentiële vaardigheden leren waar ze jarenlang profijt van hebben.

Er wordt steeds gewerkt met een reeks van 5 à 6 lessen zodat de groep elkaar beter leert kennen en er een fijne groepssfeer onstaat waar elk kind zich goed en veilig voelt om helemaal zichzelf te zijn. 

We starten steeds met een gratis proefles zodat jouw kind kan uitproberen of Relax Kids iets voor hem of haar is.

Voor wie: Kinderen vanaf 5 jaar tot en met 9 jaar (Is jouw kind iets jonger of ouder en wil hij/zij graag meedoen? Contacteer me dan even via 0495/37.54.50)
Wanneer: woensdag 17 mei
Aanvang: 18u30
Einde: rond 19u30 (Hou er rekening mee dat de les soms 10 minuutjes kan uitlopen)

Waar: De Patro, Fosselstraat 109 te 1790 Affligem (Hekelgem)
Inschrijving:  Stuur mij een e-mail op info@innerself.be of bel mij op 0495/37.54.50

Mei – Juni 2017 Relax Kids lessenreeks

De Relax Kids lessen duren telkens ongeveer 1 uur en we werken altijd in een kleine groep zodat elk kind de nodige aandacht en begeleiding krijgt.
Elke Relax Kids les is opgebouwd rond de 7 stappen en heeft een specifiek thema. Op die manier kunnen jonge kinderen zich helemaal inleven in het thema en leren ze vaardigheden op een speelse en ongedwongen manier. We starten de lessen op een wat actievere manier met een warming-up en spel en bouwen zo stillaan naar meer rust en ontspanning via de ademhalingsoefeningen, kinderyoga, positieve affirmaties en tot slot de ontspannende verhalen.
Zeker tijdens de toetsen kan een uurtje ontspanning voor het slapen gaan meer rust brengen voor je kind!

Voor wie: Kinderen vanaf 5 jaar tot en met 9 jaar (Is jouw kind iets jonger of ouder en wil je toch graag meedoen? Contacteer me even via 0495/37.54.50)
Wanneer: telkens op woensdag op volgende data: 31 mei, 7 juni, 14 juni, 21 juni, 28 juni 
Duur: 18u30 – 19u30 (hou er rekening mee dat een les soms een tiental minuutjes langer duurt)
Waar: De Patro (1ste verdieping), Fosselstraat 109  te 1790 Affligem (Hekelgem)
Investering: 55 euro voor 5 lessen (€11 per les)

Minimum: Er moeten minimum 4 kinderen inschrijven om te starten met de reeks
Maximum: Er worden maximum 8 kinderen ingeschreven per lessenreeks.
Inschrijving: Stuur mij een e-mail op info@innerself.be of bel mij op 0495/37.54.50. De inschrijving is pas definitief vanaf ontvangst van de betaling.

Draag (dikke) sokken want we doen onze schoenen uit tijdens een Relax Kids les!